Tel: 0708-260499

                                                                                                                                                                      Tel: 0708-260499

Roliga aktiviteter i Skåne

Testa olika höjder


Aktiviteter i Skåne

Beläget i Ålstorp som ligger utanför Löddeköpinge, mitt emellan Malmö, Helsingborg och Lund, erbjuder vi våra roliga aktiviteter i hjärtat av Skåne. Och våra glada instruktörer kommer att hjälpa dig och ditt gäng med all den tekniska biten – så allt du behöver är lite adrenalin och energi. Kanske lite mod också!

Så fungerar det

Vi erbjuder många roliga aktiviteter för svensexan, möhippan, skolklassen, barnkalaset och familjen – högt uppe bland träden. Målet är att ta sig mellan olika plattformar med hjälp av lianer, vippbrädor, hängbroar och ziplines genom att balansera på stockar, stora nät och till och med en stargate. Det är minst sagt en spännande upplevelse för alla åldrar. Det finns självklart olika svårighetsgrader, så alla kommer att hitta något som passar – den som älskar utmaningar och den som är höjdrädd. Vi har sju (snart åtta) olika banor som är mellan två och elva meter ovanför marken, vilket gör valmöjligheten stor när det kommer till att välja vilka du vill ge dig på. Dessutom har vi en övningsbana att träna på! Där visar vår instruktör hur utrustningen fungerar och hur den ska användas. 


Du blir alltid utrustad med en klättersele och är 100% säker och behöver inte oroa dig för att falla ned på marken. Förutom utrustning och att följa instruktioner rekommenderar vi att du är minst 130 cm lång och de som är under 13 år måste klättra tillsammans med en vuxen.


Innan du ger dig ut på hög höjd, kan det vara bra att tänka på några saker och detta är för allas säkerhet:


  • Skriv på deltagarvillkoren och lämna in till TreeWalkers personal
  • En instruktör håller en genomgång av klätterutrustningen och hur den används på banorna
  • Testa med utrustningen på vår övningsbana som går cirka 1.5-2 meter ovan mark under instruktörens uppsikt
  • Börja inte klättra innan du fått instruktioner och har blivit godkänd av en instruktör
  • Sätt upp långt hår, lägg bort lösa föremål innan klättringen (såsom smycken, mobil och plånbok)
  • Klättring i tre timmar, inklusive instruktionen som tar cirka 20 minuter
  • Om du följer med, men inte ska klättra, är du välkommen att vistas i parken
  • Vi stänger enbart parken vid extra kraftiga vindar eller åskoväder och om parken stängs, bokas biljetten om till ett annat datum utan extra kostnad

Stanna i närheten?

Vi öppnar igen under våren och ett tips är att bo någonstans i närheten av oss, då kan du dessutom stanna och utforska området och ha kul genom våra aktiviteter under några dagar. De två hotellen vi brukar tipsa om är: 

  • Barsebäck resort: Golf, Konferens, Hotell
  • Dahls hotell

Varför välja våra aktiviteter i Skåne?

Vår höghöjdsbana är den perfekta kombinationen av klättring, sport, lek och äventyr och allt detta får du möjlighet att uppleva högt över marken. Vi är ett företag som är flexibla, seriösa och attraktiva och det är just därför vi har lyckats ta fram både spännande och roliga aktiviteter som passar alla som bor i (och utanför) Skåne!


Hör av er redan idag via mail eller telefon som ni hittar uppgifter till här på hemsidan – vi ser fram emot att utmana dig och hjälpa till att skapa ett minne för livet!

Visa detaljer
Utsåld