Tel: 0708-260499

                                                                                                                                                                      Tel: 0708-260499

Aktivitet med familjen Skåne 

 På lägre höjdRoligaste aktiviteten med familjen i Skåne

Vill du hitta på en rolig och unik aktivitet i Skåne som engagerar hela familjen? Varför inte testa på att klättra, balansera och åka linbana fram och tillbaka mellan höga trädtoppar? Hos oss på Treewalker i Löddeköpinge kan hela familjen få chansen att genomföra spännande utmaningar tillsammans på olika höjder, samtidigt som ni får tillfälle att umgås i naturen.


Hos oss på Treewalker har ni alltid nära till fartfylld lek och äventyr. I vår äventyrspark hittar ni nio olika höghöjdsbanor, fyllda med roliga aktiviteter och utmaningar för barn och vuxna som är minst 130 cm långa. Här kan ni på olika spännande och lekfulla sätt ta er fram på utmanande hinderbanor som slingrar sig fram högt uppe bland träden. Alla banor är av olika svårighetsgrad och ni hittar garanterat något som passar alla medlemmar i er familj.

Därför är Treewalker en perfekt aktivitet för dig och din familj:

  • Nio olika höghöjdsbanor av olika svårighetsgrad, fyllda med roliga och utmanande moment
  • Passar barn och vuxna i alla åldrar
  • Totalt 61 olika roliga utmaningar – allt från fartfyllda linbanor till kluriga klätternät
  • Unika utomhusaktiviteter i Skåne för alla familjer
  • Spännande blandning av lek, sport, klättring, och äventyr bland trädtopparna
  • Hos oss kan ni även boka aktivitetsfyllda födelsedagskalas
  • Hög fokus på säkerhet och kundservice
  • Perfekt aktivitet för en spännande och lekfull dag i naturen med familjen
  • Skånes roligaste äventyrspark för barn och familjer

Klättring och linbanor bland träden – för familjen med barn av alla åldrar

Vi på Treewalker kan erbjuda över 60 olika typer av äventyrliga aktiviteter och utmaningar för hela familjen. Hos oss får ni tillgång till en hel park, fylld av linbanor, repklättring, lianer, ziplines, balansgångar, samt många fler nervkittlande sätt att ta sig fram mellan trädkronorna på. Självklart är aktiviteternas svårighetsgrad valbar och anpassad för att lämpa sig till familjemedlemmar av alla olika åldrar samt grader av våghalsighet. Treewalker är därför en perfekt aktivitet för sport och lek, där hela familjen kan delta tillsammans.

En unik och utmanande familjeaktivitet i Skåne

Hos oss på Treewalker hittar ni unika och äventyrliga aktiviteter som utmanar alla familjemedlemmar. Tack vare vår unika kombination av familjeaktiviteter, utomhuslek och sportiga utmaningar, kan vi stolt kalla oss Skånes främsta äventyrspark.


Vill du ha mer information om våra priser och familjepaket? Läs mer på vår hemsida, eller kontakta oss via mail eller telefon för att boka er unika familjeaktivitet.

Visa detaljer
Utsåld